Dagens nyheder har forandret mit liv fuldstændigt

Jeg vil sige, at det er takket være dagens nyheder, at jeg føler mig langt mere forberedt, når jeg befinder mig i sociale sammenhæng. Der er ikke noget bedre end at deltage i flere diskussioner på arbejdet. Disse diskussioner handler om flere nyheder omkring boligsalg. Jeg går nemlig meget op i bolig og boligsalg. Derfor er dagens nyheder med til at give mig ekstra styrke, når det kommer til den slags ting. Jeg er så glad for dagens nyheder, fordi de er meget til at gøre mig smartere og mere intelligent. I forhold til det med intelligent er det selvfølgelig et meget omdiskuteret begreb. Derfor må man tage højde for, hvad intelligens er før man begynder at snakke om det. Men i min optik har intelligens og dagens nyheder meget med hinanden at gøre. Derfor vil jeg i den næste del forsøge at fortælle lidt om, hvordan de to ting hænger så godt sammen.

 

Intelligens og høj intelligens hænger tæt sammen med dagens nyheder

Hvordan opfatter mennesker intelligens? For mig at se er det et begrebet der favner bredt og vidt. Men essensen i at besidde høj intelligens er, at man først og fremmest har nogle kommentarer, man kan bidrage med, når folk diskuterer et emne. Her kan dagens nyheder fungere som et godt bud på sådan et værktøj. Dagens nyheder er nemlig med til at give enhver person rigtig gode informationer omkring samfundet. Derfor vil jeg gerne anbefale dagens nyheder til alle i min omgangskreds. Altså både venner, familie og bekendt, og jeg har faktisk gjort det ret længe. Jeg vil sådan set fortsætte med at gøre det endnu, for jeg mener inderligt, at dagens nyheder er det bedste værktøj mod at bekæmpe kriminalitet og uvidenhed, så det er bare at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website