E cigaretter med til Afrika

Jeg hedder Kasper og er 21 år. Jeg har en kæreste som hedder Marie på 20 år. Vi har kendt hinanden gennem to et halvt år. Vi startede som kolleger på en restaurant, som lå i samme by som vi gik på gymnasium. Jeg gik på HHX og hun gik på STX. Vi blev hurtigt gode venner som kolleger og lavede mange sjove ting sammen. Jeg havde røget i to år da vi mødte hinanden. Hun røg ikke rigtigt, men hoppede ofte med på vognen når jeg gjorde det. Jeg blev færdig med gymnasiet et år før hende og valgte at tage ud at rejse. Jeg havde svoret at jeg ville stoppe med at ryge på min rejse og at jeg ville være røgfri ved min hjemkomst. Jeg tog til Amazon junglen og levede med de moderne indianere på deres måde. Vi skulle sejle rigtig langt for, at komme til en landsby som havde fødevarer og cigaretter.electronic cigaret Vi var kun i denne landsby en gang i ugen. Jeg var løbet tør for cigaretter og undlod med vilje at købe cigaretter da vi kom til landsbyen. Så gik der en uge uden jeg havde haft cigaretter og da vi kom til landsbyen igen købte jeg ikke heller ikke nogle. Jeg holdte i alt fire måneder indtil jeg faldt i efter to måneders ophold i Danmark.

Besteg Kilimanjaro med e cigaretter

Min kæreste blev færdig på STX og vi skulle ud at rejse sammen. Vi kunne begge godt tænke os at opleve Afrika eller i hvert fald dele af Afrika. Vi ville starte i Kenya også bevæge os ned mod Kilimanjaro for, at bevæge os op ad det. For at det skulle være realistisk at bestige Kilimanjaro, skulle jeg stoppe med at ryge. Derfor købte vi os et par e cigaretter med på rejsen inde på denne hjemmeside http://el-cigaretter.net. Der var straks virkning ar spore med vores e cigaretter og skiftede hurtigt vores cigaret forbrug helt ud med vores e cigaretter. Vi stoppede helt med at ryge og vi besteg Kili.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website