Er et forbrugslån løsningen på din rejse til Kenya?

Ønsker du at opleve Kenyas storslåede natur eller Nairobi’s sprudlende byliv, men rækker økonomien ikke til det? Lån ikke hos rejsebureauer! Tag hellere et forbrugslån på nettet! Læs her hvorfor.

Det bedste udgangspunkt for en rejse til Kenya er selvfølgelig at have sparet op til rejsen på forhånd. Men har det ikke været muligt eller er rejsen af tvingende nødvendighed, er der jo ikke andet for end at låne til den.

Det er nemt, men dyrt hos rejsebureauerne

Det ved de fleste rejsebureauer også godt. Derfor tilbyder de fleste af dem da også at finansiere din rejse, når du kommer til selve betalingsdelen på deres hjemmeside.

Her kan du vælge at låne til rejsen bare ved at klikke i et afkrydsningsfelt og give et par ekstra oplysninger om dig selv og dine indtægtsforhold. Så kommer der en fin låneaftale med posten eller pr. mail, som du skal underskrive – og så skal du ellers bare koncentrere dig om at pakke til rejsen. Først når du kommer hjem igen, skal du til at betale tilbage igen.

Men stop lige en halv, inden du klikker i afkrydsningsfeltet. For det er naturligvis ikke rejsebureauet, der finansierer din rejse, men et af de store finansieringsselskaber, som du også kan låne penge af selv direkte via deres hjemmeside.

Men til forskel for når du låner direkte hos finansieringsselskabet, så får rejsebureauet en klækkelig kick-back på at have formidlet lånet, hvis du låner gennem rejsebureauet. Det kommer du til at betale gennem en højere rente, samt større etablerings- og andre gebyrer gennem lånets levetid.

Tag hellere et forbrugslån

Så du skal hellere selv tage et forbrugslån direkte hos finansieringsselskabet og så bruge det lån til at betale for rejsen til Kenya. Du kan roligt gøre det i det samme finansieringsselskab, som står bag lånetilbuddet fra rejsebureauet. For det vil oftest være ikke så lidt billigere og oftest også væsentligt mere fleksibelt og på lempeligere vilkår. Prøv selv at sammenligne de to lån en gang!

Tag forbrugslån med omtanke

Men vi råder dig til at fare frem med lidt mere besindighed og omtanke, inden du låner. Undersøg i stedet markedet og sammenlign de forskellige lånetilbud, der findes på nettet. Sammenlign de årlige omkostninger i procent (den såkaldte ÅOP) og nærlæs lånevilkårene hos de låneudbydere, der tilbyder den laveste ÅOP.

Det er faktisk en god ide at læse lidt mere om online-lånemarkedet, før du går i gang. Det kan spare dig for højre renter og gebyrer og få dine øjne op for nogle af de faldgrubber, der er inden for online lån. Prøv f.eks. en sidde som forbrugslaan.com, der også giver dig en liste over de mest fordelagtige steder at låne penge online.

Du kan også angribe problemet på en anden led. Du ved jo sikkert, hvor mange penge du skal låne til rejsen – og måske også til lidt lommepenge. Så i stedet for at læse om en masse forskellige lånetyper, er det meget nemmere at gå ind på en side som lån-straks.com og klikke på det beløb, du ønsker at låne.

Derefter får du et overblik over, hvilke lånetyper der er relevante og bedst at bruge, hvis du ønsker at låne et beløb af den størrelse, samt en liste over de låneudbydere, der tilbyder fordelagtige lån på det beløb.

Så skal du låne til din Kenya-rejse, så gør det selv. Men tænk dig om og sæt dig ordentlig ind i tingene, inden du optager dit forbrugslån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website