Oplev Kenya – flot natur og rigt dyreliv

Kenya er en perle i Afrika, og hvis du interesserer dig bare en smule for natur og dyreliv, vil du gøre dig selv en stor tjeneste, hvis du rejser til Kenya for at opleve netop dette. Kenya er kendt for mange særlige ting, men for vesterlændinge vil naturen og det fantastiske dyreliv måske være det, der sætter det største aftryk i hjertet efter et besøg i Kenya. Især er Kenya-kysten et fremragende rejsemål for dig, hvis du ønsker at kombinere bade- og oplevelsesferie i én. Herunder kan du læse meget mere om, hvad du kan opleve, hvis du besøger Kenya; du vil bestemt ikke fortryde det.

 

Oplev hvide sandstrande og azurblåt hav

Når man beskriver de strande, der ligger ud for Kenyas kyst, lyder det mest af alt som en beskrivelse af de kendte caribiske strande. Strandene ud for Kenyas kyst er dækket af kridhvidt sand. På stranden kan du nyde solens stråler eller sætte dig i læ under de fine kokospalmer, der præger kysten. Du kan også tage en dukkert i det klare, blå vand. Kort sagt er strandene ud for Kenya-kysten et besøg værd for dig, der drømmer om ægte bountystrande.

 

Ud for kysten finder du tilmed et af verdens længste koralrev, der er en oplevelse at opleve. Det smukke koralrev gør kysten til noget helt specielt, og det tilføjer blot endnu et smukt element til den lange, stranddækkede kyst.

 

Oplev dyrelivet: Tag på safari

Noget af det mest særlige ved Kenya er det rige dyreliv, der hersker her. Det er ulovligt at jage storvildt i Kenya, og det betyder, at dyrelivet har fået lov til at udvikle sig i stor stil. Noget af det, der er meget populært hos turister, er safariture. Her kan du få lov til at opleve dyrelivet stå op sammen med solen. Med dine egne øjne kan du se vilde elefanter, zebraer, geparder og mange flere vilde dyr leve i deres naturlige habitat. Det er en stor oplevelse, som de fleste husker hele livet. Du kan tage på en safaritur en enkelt dag, eller du kan tage på flere dages safariture. Rigtig mange rejseselskaber og lokale sælgere sælger disse ture, hvor du lever midt i naturen omringet af dyr, du ikke troede, du kunne komme i nærheden af.

 

Tag på jagt i Tanzania, Kenyas sydlige nabo

Kenyas regering har forbudt jagt efter storvildt i Kenya, og det ærgrer rigtig mange danskere, der er glade for jagt. Det kan da også være ærgerligt at rejse til Afrika uden at gå på jagt, når det vilde dyreliv er så rigt. Du kan dog med fordel kombinere din fantastiske rejse til Kenya med en tur til Tanzania, hvor du kan gå på jagt efter dit næste trofæ. Dette kræver naturligvis, at du har et jagttegn. Hvis du ikke har et jagttegn, kan det anbefales at få det, inden turen går til Afrika. Rigtig mange jægere ser nemlig Afrika som det rene paradis. Du kan tage dit jagttegn mange steder, eksempelvis hos jagtskole.dk, der tilbyder kurser til jagttegn med beståelsesgaranti.

 

Du kan altså kombinere en jagtferie med en bade- og oplevelsesferie, når du besøger Kenya. Der er mange muligheder for at skræddersy rejsen, så den passer til det, du vil opleve – Kenya er nemlig fyldt med forskellige perler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website