Overvejer at starte e cigaret butik i Nairobi

20140914_202155Vi er lige ved at overveje at  åbne en helt ny e cigaret butik, og jeg syntes også, at du skal gå ind og betragte den. Jeg mener helt klart, at det vil være en god ide, og jeg er sådan set ikke så meget som et eneste sekund i tvivl om, at det vil være noget af det smarteste du kan gøre, og jeg håber da virkeligt også, at du rent faktisk sidder og overvejer dette for tiden. Vi har nemlig planlagt den skal ligge i Nairobi. Det vil i hvert fald være en god ide, og jeg håber altså derfor også, at det snart er gået op for dig, hvad jeg rent faktisk mener og snakker om. Det jeg prøver at fortælle dig er nemlig bare, at jeg syntes at du skal stoppe med at ryge, og så vil du også få det meget bedre med dig selv. Det er jeg virkeligt overbevidst om, og hvis du ikke selv har styrken til at gøre det, så skal du helt klart overveje, om du ikke skal begynde at besøge denne e cigaret butik lidt oftere – og hvad kunne være federe end på samme tid at besøge Kenya.

Besøg en e cigaret butik

Det er i hvert fald ikke nemt at stoppe med at ryge, og personligt lykkedes det mig godt nok uden, men nu hvor jeg ved noget mere om andre mennesker, end andre mennesker gør, så er der heller ingen tvivl om, at du virkeligt får meget ud af at besøge denne side, og jeg syntes altså derfor også, at du på en eller anden måde, er nødt til at give mig ret i at en e cigaret butik virkeligt er en god ide. Det håber jeg du er enig i, og det er jo kun i en e cigaret butik at du virkeligt får den hjælp du har brug for, til at stoppe med at ryge. Det er ret fedt, og for mange også nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website