Weleda mandelolie hjalp os i Kenya

I efter jeg havde været færdig med Handels gymnasiet i år og havde arbejdet flittigt for, at spare penge sammen til en rejse med min kæreste. Min kæreste blev færdig et år efter mig, men havde sparet penge op ved siden af skolen. Derfor kunne vi trækket stikket ud af Danmark umiddelbart efter hun havde afsluttet sidste eksamen. Vi havde længe grublet over hvor vi skulle tage hen. Hun ville meget gerne til Asien for, at opleve Buddhismen. mandelolie Jeg ville gerne til Sydamerika for, at opleve Amazon junglen. Det blev aldrig et af disse kontinenter, for imens vi gik og overvejede mødtes vi på midten og ville til Afrika. Så var vi kommet så langt, men vi vidste ikke hvor vi helst ville hen. Jeg ved ikke om det var Karen Blixens fangende historier, som trak eller om det var Kenyas historie. Det blev i hvert fald Kenya som valget faldt på. Vi Pakkede vores store rygsække, men det var som om min kæreste ikke rigtig havde plads til alt hendes tøj og hendes hud produkter, så hun måtte låne plads ved mig.

Weleda mandelolie gjorde vores rejse bedre

Vi kom til Kenya nærmere betegnet Mombasa, hvor vi blev indlogeret i vores lejlighed, Allerede efter første nat var vi blevet gennem stukket af myg. Det kløede og sved og selv min kæreste med sine hudpleje produkter var magtesløs. Alt de produkter vi prøvede hjalp ikke. Først efter vi havde Weleda mandelolie fra Puregreen kunne vi holde ud at være til. Det begyndte vi, at smøre os ind i hver dag og det var lige pludselig en fornøjelse, at være i Kenya. Denne Weleda mandelolie, gjorde ikke kun at det ikke kløede, men kunne også holde de fleste myg væk, så vi ikke blev stukket så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website